Nettgodis.no sin test av Maxgodis.se

På Maxgodis.se bestilte vi 2 kasser brus og sjokolade. Også her sendte vi spørsmål til kundeservice om leveringstid. Svaret kom nesten umiddeltbart, og vi gir et pluss for rask kundeservice.

Vi valgte levering til nærmeste utleveringsstad og hentet varene selv. Varene kom i løpet av tiden som var oppgitt på deres nettsted. Vi hadde varene i løpet av 7 dager. Maxgodis er den eneste nettbutikken (som vi har sett) som man kan betale med faktura. Dette gjøres via Collector Bank.

Kanskjer den nettbutikken som har den beste loggistikken, det vil si at de har så stor omsetning til norge at de har varer på lager og nok mennesker til å håndtere ordrene. Flere andre nettbutikker er tatt litt på sengen over all forespørsel fra Norge og har ikke rukket få på plass alt dette.

De har i følge deres egen nettside markedetets billigste frakt. Dette er veldig bra da man som kjent må se på den totale prislappen på varene + frakt. Vi gir Maxgodis en ekstra pluss her.

Mange kjente norske varer som for eksempel Freia, Hval, Bryhild og Nidar gjør at vi normenn finner de kjente og kjære godteriene her. Orkla, med sine produkter fra Nidar, har et utvidet sammarbeid med Maxgodis og du finner derfor mange av Nidar sine godterier her.

+Kundeservice

+levering

+Bilig frakt

-Pris ( sett i forhold til Yoolando )

Gå direkte til butikken

Kommenter gjerne under om du har gode eller dårlige erfaringer med Maxgodis.

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nettgodis
Average rating:  
 0 reviews