Om Maxgodis

Maxgodis.se eies av Net Trading Group AB. NTG  AB er et e-commerce selskap som retter seg mot det skandinaviske markedet. Handler du på maxgodis.se er du helt trygg på at du får kvalitetsprodukter til svært lave priser. Fra Norge kan du gjøre et kupp her da fra og med 2015 og nå i 2018 ( sukkeravgiften økte ) for handler opp til kr 350 NOK inkl eu-frakt 20kr. Da slipper du moms og toll på varene du kjøper. De har et stort utvalg av smågodt som bla. består av de 50 mest populære smågodtsortene i Norge og Sverige. De fabrikkpakker godteriet i små bokser slik at du kan være sikker på at du som kunde kan bestille flere sorter og allikevel holde deg under grensen på kr 350. Maxgodis er den nettbutikken som har vokst raskest i det norske markedet og ofte kan man lese om de i aviser som VG, Dagbladet og Nettavisen.

De har kanskje den beste nettbutikken av alle vi har testet. Mange kjente norske merker som Brynhild, Nidar, Freia og Hval.

Har du hund?

Da har Maxgodis en egen seksjon for hundegodteri fra kjente merker som ERT, Pedigree og Dreamies. Du kan kjøpe disse godbitene til hunden din for en mye rimligere pris enn det du finner i butikken. Du kan også få kjøpt hundefôr og produkter for hundens tannhygiene.

Kjente produkter som:

  • Pedigree Dentastick
  • Pedigree Schmackos
  • Pedigree hundemat
  • Cesar
  • Frolic

Nikotinfri snus

Maxgodis har også et utvalg nikotinfri snus fra merket Gotlandssbus ( Qvitt ). Her kan du velge mellom smaker som:

  • Qvitt orginal
  • Qvitt menthol
  • Qvitt salmiak ( kommer også i mini )

Hygiene

Godisen er av høy kvalitet og er pakket uten at menneskelig kontakt slik at du er sikret hygieniske produkter.

Merker

Maxgodis.se har alltid de mest populære varene. Vi kan nevne Snickers, Mentos, Freia og Coca Cola.

Betingelser

Generelt

Det er 18 års aldersgrense. De som vil handle under denne alderen må ha foresattes tillatelse.

Hvordan betaler jeg?

På deres nettsider kan du bruke Visa, Mastercard og PayPal. Nytt nå er at man også kan betale med faktura.

Leveranse

Til Norge må du beregne 5-7 dager leveringstid. Varene sendes med Postnord og du mottar et sporingsnummer på epost ved bestilling.

De har i følge deres egen nettside markedets billigste frakt.

Hva skjer hvis jeg ikke henter pakken?

Det er kundens ansvar og oppgi en gyldig og korrekt adresse. Blir varene returnert til Maxgodis.se pga feil adresse er kunden ansvarlig for å betale kr 150 i ekstra frakt. Varene kan ligge i 14 dager uavhentet fra det tidspunkt varene er sendt til ditt utleveringssted.

Forsinkelse

Skulle varene bli forsinket fra Maxgodis.se og ikke bli sendt ut etter 2-4 dager etter bestillingen vil du få en epost med beskjed om dette. Om du da ikke bekrefter at dette er i orden har du full rett til å heve kjøpet.

Se deres kjøpsbetingelser

 

Sjekk ut deres nettside