Godis på nettet.

Nettgodis.no er en nettside som viser noe av den godisen du kan handle på nett. Handler du for kr 330 så slipper du med dagens regler toll og mva. Vår godis finner du i nettbutikkene Yoolando.com , Maxgodis og XLgodis som vår referanse. Det er mange nettbutikker der ute som selger godteri men vi har god erfaring med disse og kan gå god for deres kundeservice og pålitelighet. Vi vil sammenligne priser mellom disse og gå litt generelle råd. Du vil spare masse på å handle her.

Nettgodis

I tillegg til at vi digger godteri og elsker og spare penger er nettgodis en side som opplyser om hvordan det i praksis fungerer når man bestiller godteri eller brus på nettet. Vi har selv bestilt flere ganger både privat og til vårt kontor.

Utrolig men sant

Det fungerer utrolig bra og det rare er at men i mange tilfeller bestiller varer som er produsert i Norge. Dette er kjente og kjære produkter som man finner i de fleste norske butikker.

Kommentarer

Del gjerne deres erfaringer og anbefalinger på siden vår. Dette hjelper andre som ønsker å teste ut dette. Eller gi oss beskjed om det er noe dere ønsker vi skal skrive om eller endre på siden. Vil du skrive en egen artikkel så er det bare å sende oss denne så ordner vi det.

Affiliate

For at vi skal kunne utvikle siden til å bli mye bedre enn i dag så er mye av linkene du finner her med i et affiliate nettverk. Det vil si at hvis du trykker på de og handler tjener nettgodis.no litt penger. Dette er ikke mye men kan gjøre at vi kan utvikle siden videre.

Kos deg masse med godteriet du bestiller og husk at også med godteri gjelder den kjente frasen » alt med måte »

Nettgodis.no