Bestill amerikansk godteri på nett – til svenske priser!

Mange av nettbutikkene i dag selger også amerikansk godteri. Endelig kan du bestille godteriet som amerikanerne har kost seg med i mange år rett hjem i sofaen, attpå til få svenske priser på det.

Vår favoritt er Tasty America. Bruk rabattkoden BREAKFAST27 og få 10% på bestilling av frokostprodukter.

Du kan velge blant 9000 produkter! Du kan velge blant mat, bakeverk, godis og snacks. De plukker til en hver tid ut de mest populære varene i USA. Utvalget er derfor alltid oppdatert.

Gå til butikk

 

amerikansk godteri

Kjente merkevarer som:

  • Hershy’s
  • Kool aid
  • Butterfinger
  • Milk Duds ( nettgodis sin favoritt)
  • Twinkies ( en god nummer to )

+ mange flere. Se i våre nettbutikker om du finner noe du savner i Norge.

I Norge er det stort sett enkelte få steder man kan kjøpe amerikansk godteri. Det er ofte svært dyrt og har ligget lenge slik at det er seigt og mindre tilltalende.

Bestill av nettbutikker som har stor omsetning slik at du får varer av høy kvalitet.

 

Tastyamerica.se

Skandinaver har vokst opp med å se på amerikanske TV-serier og filmer, hvor vi har blitt godt kjent med noen amerikanske matvarer. Flesteparten av dem er imidlertid ikke tilgjengelige i skandinaviske supermarkeder, noe som har fått mange til å undre seg over hvordan alle disse godsakene faktisk smaker.

Nå kan du endelig løse disse mysteriene. Tastyamerica.se kan tilby deg alle de fantastiske godbitene fra USA. Det kommer til og med levert til dørstokken, som om det skulle være Halloween, alt til meget konkurransedyktige priser. Tastyamerica.se tilbyr også svært gunstige fraktvilkår. Ordrer plassert før klokka tolv blir sendt samme dag. Så legg inn din bestilling, sett på en fin amerikansk film eller sitcom, og nyt det aller beste av hva Amerika har å tilby.

Her på Tastyamerica.se har vi et mangfoldig tilbud, som blant annet inkluderer:

  • Godteri og snacks
  • kaker og bake-tilbehør
  • Brus og leskedrikker
  • Frokostblandinger

Det finnes også sunne alternativer. Sukkerfrie varer, Lettprodukter og vegan-produkter, samt produkter fri for gluten og andre allergener er alle å finne i det store utvalget. Kunder vil også kunne oppleve nye produkter kontinuerlig, ettersom 10-20 nye produkter legges til sortimentet hver måned.

Godteri og snacks

En overflod av søte kreasjoner har sine røtter i Amerika, hvor konditorer har hatt stor suksess med å skape mange av verdens favoritt-godterier. Skittles, Twizzlers og Milkduds er noen eksempler på godteri nesten alle skandinaver har hørt om, men kanskje aldri har smakt. Eller hva med Reese’s, Tootsie Roll, Red Vines, Altoids, Reese’s Pieces, Mike and Ike eller Hershey’s bar? Hvor mange har du faktisk smakt?

Her på Tastyamerica.se kan du endelig prøve det uten å krysse Atlanterhavet. Legg inn en bestilling i dag. Enten det er for å være konge i nabolaget på Halloween, for å sette en ekstra spiss på jule-festen, for å få den perfekte filmkvelden eller overraske din kjære på Valentinsdag – Tastyamerica.se har utvalget man frem til nå bare kunne drømme om.

Kaker

Amerikanerne er også berømte for å lage deilige kaker. Nå er disse fantastiske godbitene endelig tilgjengelig også her oppe i nord. Noen av de klassiske amerikanske kakene som Tastyamerica.se kan levere inkluderer de legendariske produktene fra Hostess, som Twinkies, HoHos, DingDongs, Snoballs, Zingers og Moon Pies.

For de som foretrekker å bake seg selv, har Tastyamerica.se også noe å tilby, med et bredt utvalg av frostinger og glasur, kakeblandinger og noen klassiske amerikanske ingredienser. Et bredt spekter av Betty Crocker-produkter, som er mye brukt i det amerikanske kjøkkenet, er blant annet tilgjengelig. Noen andre anbefalte merker å sjekke ut i denne kategorien er Duncan Hines og Hershey’s.

Frokostblandinger og andre alternativer til frokosten

Amerikanerne er kjent for sin søte og velsmakende frokoster. De legendariske Pop Tarts er ett produkt som er sterkt anbefalt for en travel morgen. De kommer i et bredt spekter av smaker og størrelser. Et halvt minutt i mikrobølgeovn er alt som trengs for å få en velsmakende frokostbit. En annen amerikansk klassiker for tidlige morgener er pannekaker. Her på Tastyamerica.se tilbyr vi et bredt utvalg av pannekake-mix. For de som foretrekker et litt sunnere alternativ, er amerikanerne også kjent for sitt brede utvalg av goofy frokostblandinger. Har du hørt om Cap’n Crunch, Froot Loops eller Lucky Charms? Disse klassiske amerikanske frokostblandingene finnes ikke i skandinaviske supermarkeder, men er bare ett klikk unna på Tastyamerica.se.